Werkzaamheden

Transport

Voor het vervoeren van zand, grond en grind beschikken wij over tractors en dumpers met laadvermogens van 24 ton die zowel over de weg als door het terrein inzetbaar zijn. Tevens beschikken wij over een vrachtwagen met dieplader die tot laadvermogens van 28 ton inzetbaar is.


Palen Kraken

Dekker BV heeft zich binnen tien jaar tijd ontwikkeld tot een specialist in hydraulisch palen kraken. De kraakblokken van Dekker BV zijn zo geconstrueerd, dat ze slechts 2 cm ruimte tussen het kraakpunt en de grond nodig hebben.
In de praktijk hoeft er dus niet eerst gegraven te worden en kan de machine direct aan de gang. Hydraulisch kraken gaat snel en is niet afhankelijk van weersomstandigheden. Bovendien vangt het kraakblok het puin op en wordt het gelijktijdig afgevoerd.

De krakers kunnen palen kraken van 18cm tot 50cm doorsnede.

De Hydraulische kraakblokken van Dekker BV kunnen aangepast worden aan de specificaties van de te snellen funderingspalen.
Dat maakt dat ze ook inzetbaar als er bijlegstaven of kopwapeningen in de palen verwerkt zitten. Pneumatische sloophamers hoeven daardoor bij dit soort werkzaamheden niet meer zo vaak ingezet te worden. Dat bespaart tijd en mankracht.

palenkraker